Tegnap délelőtt az egyik legnagyobb stock ügynökség bejelentette, hogy az alkotói élmény és elégedettség növelése érdekében változtatnak – enyhítenek – a regisztrációkor teljesítendő követelményeken. Shutterstock-on eddig úgy működött a regisztráció, hogy 10 képet kellett feltölteni, és ebből legalább 7-et el kellett fogadniuk az oldal technikai követelményeinek megfelelően. Ezt most lényegesen könnyebbé varázsolták, ugyanis mostantól elég egyetlen képet elfogadniuk a 10-ből.

Azzal magyarázzák a döntésüket, hogy így lehetőséget adnak többeknek a bejutásra, hogy aztán az oldal kínálta eszközökkel fejlődhessenek és tanulhassák meg azokat a technikákat ami egy sikeres stockfotós előrejutásához szükségesek. Az elbírálás alapjául szolgáló kritériumokon nem változtatnak (sőt szerintem szigorítani fognak), azaz könnyebb lesz bejutni, de erősebb lesz a rosta a feltöltendő képekkel szemben.

Akár így, akár úgy az új szabályozásnak köszönhetően biztos, hogy meg fog nőni ugrás szerűen az aktív fotósok száma az oldalon, amiből szerintem egyenesen következik, hogy talán a képek száma is hirtelen nagyobb sebességű növekedésnek indul. Aki eddig nem tudott bejutni Shutterstockra, annak most érdemes újra próbálkoznia, mert a legjobb pénzkereseti lehetőség a stockfotós piacon, a saját tapasztalataim alapján. Aki már régebben létrehozott regisztrációt, csak a feltöltött képeit nem fogadták el, az ugyanúgy próbálkozhat a már meglévő felhasználónevével, rájuk is az új szabályok lesznek érvényesek. Pontos dátumot nem írtak, hogy mikortól lép életbe a szabályozás, de ha jól értettem már aktív.

shutterstock regisztráció

https://photocharge.kocz.hu/wp-content/uploads/2015/12/shutterstock-felveteli-kovetelmenyek-1024x647.jpghttps://photocharge.kocz.hu/wp-content/uploads/2015/12/shutterstock-felveteli-kovetelmenyek-300x300.jpgKoczur RichárdFeaturedHírekStockfotózásfontos,hírek,információk,követelmények,shutterstock
Tegnap délelőtt az egyik legnagyobb stock ügynökség bejelentette, hogy az alkotói élmény és elégedettség növelése érdekében változtatnak - enyhítenek - a regisztrációkor teljesítendő követelményeken. Shutterstock-on eddig úgy működött a regisztráció, hogy 10 képet kellett feltölteni, és ebből legalább 7-et el kellett fogadniuk az oldal technikai követelményeinek megfelelően. Ezt most lényegesen...